Zonneschermen

 

Het beste zonnescherm voor uw terras en balkon

Wilt u op elk moment kunnen genieten op een schaduwrijk terras of balkon, dan raden wij u aan om een zonnescherm te kopen van Harol. Poortservice Marcel heeft met de oplossingen van dit kwaliteitsmerk voor u altijd het juiste zonnescherm in huis.

 

Zonneschermen met flexibele montagemogelijkheden

In ons uitgebreide gamma vindt u stevige zonneschermen in uiteenlopende afmetingen en met verschillende montagemogelijkheden. Een knikarm zonnewering aan uw gevel of een uitval zonnescherm voor uw raam zijn bijvoorbeeld veel gekozen opties. Vindt u het prima om uw zonnewering manueel te bedienen of opteert u toch liever voor een elektrisch zonnescherm? Qua gebruiksgemak doet het ene niet onder voor het andere. Als u wilt, reageert uw zonnescherm automatisch op de lichtintensiteit en de windsnelheid. Een regensensor zorgt er dan weer voor dat het doek meteen ingerold wordt wanneer het begint te druppelen. Alles voor uw comfort!

 

Zonneschermen in de kleuren van uw voorkeur

De Harol zonneweringen plooien zich naar uw woning én naar uw wensen. De kleuren van uw zonnescherm kunt u immers volledig afstemmen op uw persoonlijke smaak. U hebt niet alleen een ruime keuze aan doeken, ook de frames zijn aan standaardprijs verkrijgbaar in een brede waaier van RAL- en structuurlakken. De stof van de zonneschermen is geweven in acryl en behandeld tegen rotting, schimmel en vuil. Daardoor zijn de doeken kleurvast en bestand tegen weer en wind. Uw scherm blijft dus heel lang mooi.

 

De beste service

Poortservice Marcel geeft u niet alleen professioneel advies over de opties en mogelijkheden voor zonnewering, we zorgen ook altijd voor de deskundige bevestiging van het zonnescherm aan uw gevel of voor uw raam. Zo bent u gerust dat het stevig vastzit en dat u het makkelijk kunt bedienen. Eens we zijn langs geweest, hebt u altijd een vleugje vakantiegevoel in uw tuin.

 

Krijg nu vrijblijvend een offerte voor uw zonnescherm op maat.

Zonnescherm plaatsen

Andere zonwering

Screens

Screens

Verandazonwering

Verandazonwering

Folder

 

Download hier de folder:

Een knikarmscherm of een uitvalscherm?

De troeven van een knikarmscherm:

  • Geen schadelijke UV-stralen op uw terras

  • Geen verkleuring van meubels of gordijnen

  • Geen investeringen nodig om het binnen koel te houden

  • Eenvoudige bediening

  • Kwalitatieve doeken

  • Extra verwarming en verlichting zijn mogelijk (optie) 

De troeven van een uitvalscherm:

  • Variabele uitvalshoek (van 0 tot 120°) om zelf te bepalen hoeveel zon u binnenlaat

  • Extreem windbestendig dankzij de aparte opbouw en de sterke uitvalarmen

  • Eenvoudige bediening

  • Kwalitatieve doeken.

Overtuigd? Vraag dan uw gratis offerte aan!