Verandazonwering

 

Zonwering voor uw veranda: de harmonieuze temperatuurregelaar


Met de verandazonwering van Harol bovenop uw veranda wordt het in de zomer niet tropisch warm en bederft de laaghangende winterzon de pret niet. De afstand tussen het glas en het zonweringsdoek laat een goede luchtcirculatie toe. Daardoor wordt de warmte permanent afgevoerd en blijft het binnen aangenaam koel.

 

Ervaar het comfort van verandazonwering

Bij Poortservice Marcel vindt u zonwering voor elk type veranda. De oplossingen van kwaliteitsmerk Harol  zijn eenvoudig elektrisch te bedienen en vrijwel onbeperkt in breedte. Het doek van de verandazonwering is gemaakt van hoogstaande materialen en wordt dankzij een knap doek- en koordspansysteem in alle standen onder spanning gehouden. Komt er wind opzetten, dan zorgt de windautomaat ervoor dat het doek volledig automatisch oprolt. De zonwering op uw veranda schuift zo goed als geruisloos open en dicht, dankzij de met Teflon gesmeerde lagers. Alles erop en eraan dus om zomer en winter heerlijk van uw veranda te genieten.

Harol verandazonwering: altijd een oplossing op maat

Onze zonwering voor uw veranda is op maat gemaakt en combineert een hoge afwerkingsgraad met een hedendaagse vormgeving. Ze is geschikt voor montage op elke gangbare verandaconstructie.

 

De kleur en stijl van uw verandazonwering kunt u kiezen uit een uitgebreid gamma aan effen tinten en kleurrijke motieven. Zo stelt u de zonwering van uw veranda perfect af op uw verandaprofielen en de gevel. Het acryldoek is waterwerend, vuilafstotend en behandeld tegen schimmels en verrotting. Daar hebt u dus geen omkijken naar. Wilt u maximaal gebruiksgemak? Dan is zelfs een zelfreinigende verandazonwering mogelijk.

Wat is de prijs voor zonwering op uw veranda?

Met de verandazonwering van Harol bent u altijd 100% zeker van kwaliteit. Onze producten zijn zodanig vervaardigd dat we u er met een gerust hart 5 jaar garantie op bieden. Samen bekijken we graag de mogelijkheden voor uw veranda, in functie van uw smaak en budget. Krijg nu alvast uw gratis offerte.

Andere zonwering

Zonneschermen

Zonneschermen

Screens

Screens

Folder

 

Download hier de folder:

Veranda zonwering