Screens

 

Ervaar het aangename comfort van screens

 

Vindt u het ook zo vervelend dat u het beeld op uw tv niet meer kunt zien zodra de zon schijnt? Kies dan voor een screen als zonwering, u zult versteld staan van het comfort. Zonnescreens houden niet alleen het beeld op uw tv en pc haarscherp, maar bieden nog veel meer gemak. U houdt het lekker koel in huis, maar kunt dankzij de perforaties in het screendoek wel gewoon naar buiten kijken. Met screens voor uw ramen voorkomt u ook dat uw meubels en gordijnen verkleuren. Zonnescreens zijn eenvoudig in bediening en kunnen zelfs gemonteerd worden op moeilijk bereikbare plaatsen.

Ontdek bij Poortservice Marcel screens in alle soorten en maten

Verduisterende screens, elektrische screens of horizontale screens: u vindt bij Poortservice Marcel altijd een zonnescherm of screen dat perfect bij uw kantoor of huis past. Bouwt u een nieuwe lage-energiewoning, dan raden wij u een strak en energiezuinig inbouwmodel aan waarvan de kast volledig in de spouwmuur weggewerkt is.

 

Bij nieuwbouw en grote renovaties kunt u ook voor opbouwscreens kiezen. In een bestaande woning of bedrijfspand zijn onze windbestendige en insectenwerende voorzetsystemen dan weer ideaal. Zonnescreens worden vaak als buitenzonwering aan ramen gemonteerd. Maar screens zijn ook voor uw terras of veranda bijzonder geschikt als zonnescherm. Onze specialisten vertellen er u alles over.

Wat zijn de prijzen voor screens?

Met zonnescreens van Poortservice Marcel kiest u voor kwaliteit. Onze screens van Harol zijn kleurvast en bestand tegen weer en wind. De screendoeken zijn zeer breed, waardoor u geen lasnaden ziet. Onze deskundige monteerders zorgen voor een zorgvuldige plaatsing. Zo geniet u tientallen jaren van duurzaam comfort. Wat de prijzen van onze sunscreens betreft, bieden wij u een ruim aanbod van kwalitatieve oplossingen, naar ieders smaak en budget. Meer dan 300 kleuren zijn sowieso beschikbaar tegen standaardprijs. Krijg nu uw gratis offerte.

Andere zonwering

Zonneschermen

Zonneschermen

Verandazonwering

Verandazonwering

1/2