Zonwering

 

De perfecte zonwering voor buiten

We houden allemaal van het zonnetje in huis. Toch hebt u – zelfs in België – ook vaak zonnewering voor uw ramen nodig. Want soms prikt het zonlicht te fel in uw ogen en doet het uw meubels verbleken. Met een goede zonwering op maat houdt u het binnen lekker koel. Poortservice Marcel biedt voor particulieren en bedrijven hoogwaardige buitenzonweringen aan. Wij verdelen het uitgebreide gamma van Harol, dat garant staat voor zonweringdoeken van de beste kwaliteit. Deskundig advies en professionele plaatsing zijn in onze service inbegrepen.

Zonnescherm

Zonnescherm

Screens

Screens

Verandazonwering

Verandazonwering

Ervaar het comfort van een goede zonwering

Een goede zonwering doet wonderen. U zult het verschil meteen merken. De temperatuur in huis of op het terras blijft altijd aangenaam. Uw meubilair, behang, vloer en gordijnen blijven mooi omdat de zonnewering UV-stralen tegenhouden. De zonneweringen van Harol zijn bovendien verkrijgbaar in een oneindig kleurenpalet aan standaardprijs. Hun kleurvastheid en weerbestendigheid zijn uitgebreid getest. Het functionele design en modern bedieningscomfort van de zonweringen ten slotte zullen u zeker overtuigen.

Stem uw zonwering af op uw huis

Uw zonwering moet natuurlijk perfect passen in de constructie van uw huis. Er bestaat verschillende zonweringen voor buiten. Een zonnescherm bijvoorbeeld kan gemonteerd worden aan de gevel, onder een balkon of aan een dakspant. Zelfs voor een zonwering van 5 meter breed  kunt u bij ons terecht. Wij adviseren u over de best optie. Zoekt u een elektrische zonwering voor buiten aan de ramen, dan vormen screens een handige oplossing. Een verandazonwering op maat maakt het dan weer aangenaam zitten in uw veranda. Dankzij onze ervaring vindt u de zonwering die perfect bij uw huis past. Ook voor het correct plaatsen van de zonwering kan u rekenen op onze experts. Hoe de montagesituatie ook is, zij vinden altijd de oplossing.

Stem uw zonwering af op uw smaak

Uiteraard houden we bij Poortservice Marcel rekening met uw smaak. Kiest u een moderne zonwering voor buiten, in sobere kleuren en met een strakke afwerking? U vindt het vast en zeker in ons uitgebreide gamma. Een traditionele horizontale zonwering behoort eveneens tot de mogelijkheden. Wilt u de zonwering elektrisch bedienen of kiest u voor extra comfort van domotica, dan zorgen wij daarvoor. Wat uw smaak ook is, wij vinden altijd een zonnewering die er perfect bij past.

Wat kost zonwering?

De prijs van zonwering hangt van veel factoren af: type, oppervlakte, montagesituatie, bediening, enz. We overlopen het samen met u. Vast staat dat u bij ons voor uw zonwering altijd de beste prijs-kwaliteit krijgt, service en ervaring inbegrepen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of vraag meteen uw gratis offerte aan.