De zijdelingse sectionaalpoort is een comfortabele aanwinst voor uw garage

De zijdelingse sectionaalpoort zelf bestaat uit 42mm dikke sandwichpanelen uit polyurethaan, die optioneel automatisch bestuurd kunnen worden door een betrouwbaar en veilig systeem met afstandsbediening. Door het ingebouwde detectie- en uitschakeling mechanisme hoeft u dan ook niet bang te zijn dat uw vingers klem komen te zitten en u kunt zelf de openingsbreedte instellen voor personendoorgang. Naast deze functies biedt Hörmann ook een scala aan designmogelijkheden. Zo zijn de zijdelingse sectionaalpoorten verkrijgbaar in talrijke standaardmaten, maar u kunt deze tevens op maat laten maken. Daarnaast kunt u kiezen uit verscheidene deurbladvarianten en elke mogelijke RAL-kleur of gelakt op staal. 

Zijdelingse sectionale poorten en Poortservice Marcel


Poortservice Marcel staat niet alleen voor een kundige installatie en afwerking van uw zijdelingse sectionaalpoort; wij handelen aan de hand van uw wensen en behoeften, en verzekeren u daarom van de beste service voor, gedurende en na het proces van plaatsing. Hebt u behoefte aan meer informatie over zijdelingse sectionale poorten, de prijzen, of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op, of vraag een gratis vrijblijvende offerte aan.
 

Wanneer u een nieuwe garagepoort zoekt voor uw woning, die weet in te spelen op al uw kwaliteits- en comfort behoeften, dan biedt de zijdelingse sectionaalpoort een uitstekend antwoord. Voor de installatie van sectionale poorten van hoge kwaliteit helpt Poortservice Marcel u graag verder. De zijdelingse sectionaalpoort is een creatieve oplossing die u voorziet van een maximale doorrijhoogte en die een gemakkelijkere personendoorgang biedt ten opzichte van andere garagepoorten. U hoeft de zijdelingse sectionaalpoort immers niet geheel te openen om uw garage te betreden - en ongeduldig uw hoofd bukken om toch snel naar binnen te kunnen gaan is met de zijdelingse sectionaalpoort absoluut verleden tijd.


Zijdelingse sectionaalpoorten van Hörmann kwaliteit

Bij een kwaliteits- en comfortbehoefte passen enkel materialen en producten van hoge kwaliteit. Poortservice Marcel is daarom officieel dealer van het merk Hörmann. De poorten van Hörmann worden vervaardigd volgens de meest innovatieve technieken en beantwoorden tegelijkertijd elke vereiste op het gebied van comfort, veiligheid en kwaliteit. De zijdelingse sectionaalpoorten van Hörmann zijn bijvoorbeeld zo gemaakt dat u geen last hebt van lawaai wanneer u de poort opent en sluit, en ze zijn gemakkelijk te reinigen door de open constructie. Door de dubbele looprollen en de afgeronde vloerrail wordt er een veilige en nauwkeurige deurgeleiding bewerkstelligd.

 

 

1/3

Andere garagepoorten woningbouw

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Kantelpoorten

Kantelpoorten

Garagerolpoort

Garagerolpoort

Offerte

Folder

Download hieronder de folders: