De ideale kantelpoort voor woningbouw

Wilt u graag een nieuwe kantelpoort laten installeren, of uw oude garagepoort vervangen? Poortservice Marcel is de Hörmann-dealer die u graag op professionele wijze verder helpt. Door jarenlange innovatie en ontwikkeling op het gebied van kantelpoorten, biedt Hörmann u de Berry kanteldeur van zeer hoge kwaliteit, zodat u van alle gemakken bent voorzien. In combinatie met een vlekkeloze montage, afwerking en betrouwbare service, bieden wij u samen dan ook de optimale oplossing op het gebied van wentelpoorten. 
 

Beheer de Berry kanteldeur

U kunt de echte Berry kanteldeur enkel vinden bij Hörmann, die vorm heeft gegeven aan specifieke oplossingen voor kantelpoorten. Op deze manier zijn de tekortkomingen van de traditionele kantelpoort verleden tijd en kunt u optimaal genieten van de designmogelijkheden, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van de kantelpoort. Hörmann is nummer één van Europa op het gebied van deuren en poorten en staat dan ook borg voor de kwaliteit van de poorten. U hebt een ruime keuzevrijheid op het gebied van RAL -kleuren, lak op staal, verschillende motieven en bijzondere of standaard- maten, zodat uw kanteldeur geheel naar eigen smaak aan te passen is.

 

Wilt u uw kantelpoort een interessant en expressief uiterlijk geven? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een rustiek houten deurblad. De kanteldeuren worden bovendien ondersteund door functionele techniek en optionele veilige bedieningsautomatiek waar u op kunt bouwen. Het speciale draaigrendelslot zorgt ervoor dat het deurblad stevig aan kozijn is bevestigd, waardoor het vrijwel onmogelijk wordt om de garagepoort op te tillen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kantelpoorten prijzen bij Poortservice Marcel ​

Wilt u optimaal genieten van uw kantelpoort? Poortservice Marcel helpt u graag verder, ook voor een eerlijke kantelpoort prijs. U kunt daarbij ook genieten van vele extra opties, zoals een optionele loopdeur of aangepaste garagezijdeur met hetzelfde design. De comfortabele garagedeuraandrijving en alle componenten van de kantelpoorten zijn volledig ontwikkeld door Hörmann en optimaal op elkaar afgestemd.

 

Wij denken graag met u mee op het gebied van productkeuze en waarborgen altijd het belang van een installatie en afwerking waarbij u zo weinig mogelijk last hebt van ongemakken. Zowel voor, tijdens, als na de installatie en afwerking van de kantelpoorten kunt u dan ook genieten van een buitengewoon goede en persoonlijke service. Bent u benieuwd naar de prijs van kantelpoorten? Vraag dan hier uw gratis offerte aan. 

1/4

Andere garagepoorten woningbouw

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Zijdelingse sectionaalpoorten

Zijdelingse sectionaalpoorten

Garagerolpoort

Garagerolpoort

Offerte

Folder

Download hieronder de folders: