Rolpoorten woningbouw

De voordelen van rolpoorten

Wilt u graag een nieuwe garagedeur, die niet alleen veilig is, maar u ook alle comfort biedt? Kies dan voor één van de rolpoorten in plaats van een kantelpoort en houd meer ruimte over, zowel voor als in uw garage. Garagedeuren zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen, dus het is van groot belang dat u van tevoren goed nadenkt over uw keuze. Doordat de rolpoort verticaal opent en sluit, in plaats van kantelt, kunt u direct tot voor de deur rijden om te parkeren. De spullen in uw garage hoeft u niet meer te herorganiseren en kunnen gewoon direct achter uw garagedeur gezet worden als u dat wilt. Dit geldt overigens ook voor uw plafond; bij een normale kantelpoort dient u het hele plafond vrij te houden, omdat uw garagedeur er als het ware over uw plafond heen schuift als deze opent. Bij een rolpoort, rolt de deur op in een compacte kast en hebt u geen last meer van een garagedeur die het hele plafond inneemt.

 

Rolpoorten van Hörmann

De Rollmatic garagedeuren van Hörmann zijn gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium. Bovendien zijn alle rolpoorten standaard uitgerust met moderne Hörmann-aandrijvingstechniek. Wanneer u thuiskomt, kunt u dus simpelweg met een druk op de knop automatisch de rolpoort openen. U hoeft zich geen zorgen maken of de elektrische rolpoorten van Hörmann wel of niet passen bij uw woning; de vorm van de garage-opening speelt immers bij een garage rolpoort geen rol. Ja, dit geldt dus ook voor rechthoekige, afschuinde, rondbogen of bogen met segment. De techniek speelt een grote rol in het verhoogde comfort. Door een stabiele constructie, innovatieve techniek, geteste veiligheid en een hoog bedieningscomfort, kunt u straks niet alleen optimaal van uw garagedeur, maar ook van uw garage en oprit genieten.

1/4

Andere garagepoorten woningbouw

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Kantelpoorten

Kantelpoorten

Zijdelingse sectionaalpoorten

Zijdelingse sectionaalpoorten

Offerte

Folder

Download hieronder de folders:

Rolpoorten: prijzen en meer

Een elektrische rolpoort kiezen van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van alle gemakken is natuurlijk de eerste stap. De tweede stap is deze vakkundig laten installeren en afwerken door Poortservice Marcel. Wij zorgen ervoor dat een optimale isolatiewaarde wordt behaald, zodat het niet meer tocht in uw garage. Hebt u belang bij meer informatie over de prijzen van rolpoorten en de service die Poortservice Marcel biedt? Vraag dan hier vrijblijvend een gratis offerte aan.

Voor meer informatie over deze sectionaalpoorten, bezoek​ de website van Hörmann.