Voordeuren

Ontdek onze voordeuren 

Wilt u een nieuwe ingangsdeur laten installeren in uw woning of bedrijfspand? Dan helpt Poortservice Marcel u graag verder. Naast het aanbieden en vakkundig plaatsen van duurzame Hörmann voordeuren van hoge kwaliteit, richten wij ons volledig op de wensen en behoeften van de klant. Dit betekent dat u te allen tijde kunt rekenen op uitstekende service voor, tijdens én na het project.

 

Een voordeur van Hörmann

Poortservice Marcel zorgt er samen met Hörmann voor, dat u kunt genieten van een scala aan mogelijkheden op het gebied van functionaliteit en design bij de keuze van een nieuwe voordeur. Hörmann produceert voordeuren die ideaal zijn voor elke soort woning en elk budget, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Uw deur wordt op professionele wijze door Poortservice Marcel bij u geïnstalleerd en afgewerkt. 


Zeker voor buitendeuren is het van belang dat ze zorgen voor een goede isolatie, zodat er minder warmte verloren gaat en u kosten bespaart. Door innovatieve oplossingen zoals thermische onderbreking, een meervoudig afdichtingsniveau en het gebruik van PU-hardschuim, zorgen de stalen deuren en aluminium deuren van Hörmann voor hoge prestaties op het gebied van thermische isolatie. Daarbij wordt tevens een optimale akoestische isolatie bewerkstelligd, waardoor geluidsoverlast wordt verminderd. 


Veiligheid staat bij ons voorop. Een goede beveiliging voor deuren is voor ons dan ook de norm. Hörmann maakt gebruik van splintervrije beglazing in de deuren, zodat er minder kans is op verwondingen wanneer het glas breekt. Verder zijn de deuren standaard voorzien van een uitmuntende beveiliging tegen inbraak. De scharnierzijde van de stalen deuren zijn beveiligd met drie stalen bouten en de aluminium deuren hebben een 9-voudig veiligheidsslot. Zo bent u dus altijd veilig in uw eigen huis. 


Bent u geïnteresseerd in een romantische of klassieke uitstraling? Onze uitnodigende designs, verscheidenheid aan kleuren, motieven en handgrepen zorgen ervoor dat uw deur het aanzicht van uw woning compleet maakt. De talloze ontwerpmogelijkheden van onze deuren zorgen ervoor dat uw deur naadloos aansluit op uw wensen en u tegelijkertijd alsnog kunt genieten van de voordelen en onderhoudsvriendelijkheid van onze materialen.

 

Voordeuren prijzen en informatie 

Voor deur, service én voor transparantie, kiest u voor Poortservice Marcel. Bij ons weet u van tevoren exact waar u aan toe bent. U kunt op eenvoudige wijze de kosten van uw project in kaart brengen, door een vrijblijvend offerte aan te vragen via de website. Laat u overtuigen door onze uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en uitgebreide garantie op onze deuren.

 

Wilt u graag meer informatie over onze diensten, voordeuren of één van de andere producten die Poortservice Marcel u te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! 

Voordeuren

Voordeuren

Ingangsdeuren Thermo46

Ingangsdeuren Thermo46