Voordeuren

 

Bent u aan het bouwen of aan het renoveren en staat u voor de keuze voor een nieuwe voordeur? Wat dacht u van een aluminium voordeur? Aluminium deuren zijn stijlvol, passen bij elk type woning, dragen bij tot energiebesparing én uw voordeur moet ook voldoen aan strenge veiligheidseisen en met hoge warmte –isolatiewaarden bijdragen aan energiebesparing. U kunt uw aluminium deur ThermoSafe en ThermoCarbon-voordeuren uitrusten naar uw eigen wensen. Bij Poortservice Marcel hebben we de aluminium deuren van het Duitse kwaliteitsmerk Hörmann in het assortiment. Kom eens langs in Nieuwerkerken en laat u verrassen door de vele opties waarmee u uw aluminium buitendeur van Hörmann helemaal naar uw eigen wens kan samenstellen.

 

Alles spreekt voor aluminium:

  • Hoge warmte-isolatie

  • Zeer veilig

  • Uitstekende geluiddemping

  • Zeer stevig

  • Geen bijschilderen

Aluminium voordeur ThermoSafe
 

Wanneer u voor uw huis een uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid wenst, adviseren wij u onze ThermoSafe-uitvoering. Met het 73mm dikke deurblad en het standaard 5-voudige veiligheidsslot bespaart u niet alleen energie, maar beschermt u uw huis ook tegen inbraak en lawaai.

 

Aluminium voordeur ThermoCarbon
 

Hecht u waarde aan een uitstekende warmte-isolatie en een zeer hoge veiligheid? Dan is onze ThermoCarbon-voordeur met een Ud-waarde van 0,47 W/(m².K) voor u de juiste keuze. Het deurblad is 100mm dik en het vleugelprofiel is versterkt met carbon-glasvezels. Daarmee zijn ThermoCarbon-deuren zeer geschikt voor passiefhuizen! Ook op het gebied van veiligheid voldoet de ThermoCarbon met een 9-voudig veiligheidsslot aan de strengste eisen.

 

Waarom kiezen voor een aluminium buitendeur?

 

Voor uw buitendeuren aluminium als materiaal kiezen, biedt u veel voorbeelden. Aluminium is een duurzaam materiaal dat weinig onderhoud vereist en bijna onbegrensde mogelijkheden heeft op het vlak van design en verwerking. Strak en modern, elegant of klassiek? Een aluminium buitendeur geeft uw woning nét dat tikkeltje meer. Aluminium is daarenboven uiterst stevig, zeer veilig en zorgt voor een hoge warmte-isolatie en een uitstekende geluiddemping.

 

Een aluminium voordeur bij Poortservice Marcel

 

Bij Poortservice Marcel kiezen we bewust voor de hoogwaardige aluminium deuren van Hörmann. Deze zien er niet alleen bijzonder smaakvol uit, maar zijn ook top op het vlak van isolatie en veiligheid. Een ThermoSafe aluminium voordeur zorgt dankzij het 73mm dikke deurblad voor een uitstekende warmte-isolatie en lawaaidemping en het standaard 5-voudige veiligheidsslot beschermt uw huis tegen inbraak.

 

Stelt u nog hogere eisen op het vlak van isolatie en veiligheid, dan bevelen we u een aluminium voordeur ThermoCarbon van Hörmann warm aan. Het deurblad is maar liefst 100mm dik en het vleugelprofiel is versterkt met carbon-glasvezels waardoor een isolatiewaarde (U-waarde) van 0,47W/m².K gegarandeerd is.

Dit maakt deze voordeuren aluminium zelfs geschikt voor gebruik in een zogeheten Passiefhuis! Uitgerust met een 9-voudig veiligheidsslot voldoet dit type deur bovendien aan de strengste veiligheidseisen.

 

Spreken de voordelen van een voordeur in aluminium u aan?

 

Kom eens langs, dan geven we u graag persoonlijk advies over welke aluminium deur voor uw huis de beste keuze is of contacteer ons gerust.

 

Download hieronder gerust al eens de catalogus zodat u zich een goed beeld kan vormen van alle mogelijkheden die er qua kleuren, designs, motieven en handgrepen zijn, zodat uw nieuwe voordeur een echte meerwaarde zal zijn voor uw huis!

Andere voordeuren

Ingangsdeuren Thermo46

Ingangsdeuren Thermo46

Folder

1/3