Sectionale poorten

Sectionale poorten

Voor een nieuwe garagepoort bent u bij Poortservice Marcel in Nieuwerkerken aan het juiste adres. Als specialist in garagepoorten kiezen we zeer bewust voor de poorten van Hörmann. Hiermee heeft u topkwaliteit, degelijkheid en een uitgebreide keuze in design! Wanneer u geen al te grote garage heeft en u optimaal gebruik wilt maken van uw ruimte, zijn sectionale poorten ideaal.

Sectionale poort Hörmann

Win aan ruimte met een sectionale poort

Dat sectionaalpoorten zo populair zijn is vooral te danken aan hun ruimtebesparende design. Ze openen namelijk verticaal naar boven. Doordat de poort onder het plafond ligt, heeft u in én voor de garage maximaal de ruimte om te parkeren. Sectionale garagepoorten kunnen tot wel 14cm extra doorrijbreedte opleveren wanneer u ze vergelijkt met een klassieke kantelpoort. Heeft u geen ruimte aan het plafond, of wilt u uw plafond liever vrijhouden? Er zijn ook zijdelingse sectionaalpoorten verkrijgbaar. Nieuw in het assortiment zijn de zijdelingse sectionaalpoorten met loopdeurfunctie. Erg handig want u hoeft de poort dan niet meer volledig te openen wanneer u te voet of op de fiets vertrekt.

 

Nog meer goed nieuws is dat een sectionale poort altijd past. Of de opening van uw garage nu rechthoekig, afgeschuind of gebogen is… het maakt niet uit. Dit maakt de sectionale poorten van Hörmann geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Sectionale garagepoort

Hörmann sectionale poorten: degelijk, design én veilig

Wanneer u voor de keuze staat voor een nieuwe garagepoort dan telt design net zo hard mee dan kwaliteit en veiligheid. Een garagepoort heeft namelijk flink wat impact op de volledige uitstraling van uw woning. Bij Poortservice Marcel kan u sectionaalpoorten in talrijke standaard- en niet-standaardmaten, oppervlakken, motieven en RAL-kleuren bestellen. We bieden u tevens de opties voor een aangepaste zijdeur of loopdeur en u kan bij ons ook uw sectionaalpoort laten automatiseren, zodat u de poort met slechts één enkele druk op de afstandsbediening kan openen of sluiten. Op en top comfort!

 

Ook op het vlak van veiligheid kan u rustig op Hörmann vertrouwen. De sectionale poorten van Hörmann sluiten helemaal af. Onderaan de sectionale poort zit een grote, holle gymmi-achtige afdichting, zodat eventuele oneffenheden in de vloer gecompenseerd worden. Alle sectionale poorten zijn bovendien nog voorzien van een 4 cm hoge kozijnvoet, die de poort beschermt tegen mogelijke corrosie en aanhoudend stuwvocht. De duurzaam elastische en weersbestendige afdichtingen aan alle zijden houden wind en regen buiten. En dankzij de extra optilbeveiliging, krijgen inbrekers nauwelijks kans.

Sectionale poorten

Sectionale poorten prijzen

Hörmann staat voor kwaliteit. Kiest u voor een Hörmann garage poort dan mag u er zeker van zijn dat u er tientallen jaren van zult genieten. Wanneer u kijkt in het aanbod sectionale poorten is prijs natuurlijk een belangrijk criterium. Hörmann sectionale poorten zijn zeker niet de goedkoopste garagepoorten die te vinden zijn, maar ze zijn zo degelijk én u krijgt er een uitgebreide garantie op, waardoor het de investering meer dan waard is!

 

In het ruime aanbod kwalitatieve sectionaalpoorten van Hörmann bij Poortservice Marcel vindt u altijd wel een sectionale poort die zowel wat looks als budget betreft bij uw wensen past. U kan op ons rekenen voor een snelle en vakkundige plaatsing door onze eigen monteurs, als ook voor de herstelling en het onderhoud van uw sectionaalpoort. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsofferte op maat!

Bekijk onze Sectionale poorten 

Sectionale poort Hörmann