Rolluiken

 

Voorzetrol​luiken

Poortservice Marcel is uw aanspreekpunt voor wat betreft voorzetrolluiken. In samenwerking met onze leverancier Harol kunnen wij u een hoog kwalitatief gamma rolluiken voorstellen. Een snelle levering, een professionele plaatsing en een goede service zijn bijkomende troeven.

 

De voordelen van rolluiken

Vroeger lag de nadruk vooral op privacy. Maar vandaag vervullen rolluiken nog een pak bijkomende functies. Ze bieden extra veiligheid, helpen u energie te besparen en garanderen een behaaglijk klimaat binnenshuis. Bovendien zijn ze ook op esthetisch vlak een aanwinst. Kortom: door de steeds hogere eisen evolueerden rolluiken van een accessoire tot een volwaardig deel van de woning.

 

Veiligheid

Gemiddeld geeft een inbreker zichzelf drie minuten de tijd om binnen te geraken in uw woning. Rolluiken hebben niet alleen een afschrikkend effect, de kans dat een inbreker daadwerkelijk binnendringt , verkleint ook aanzienlijk.

 

Geluids- en warmte-isolatie

Rolluiken zorgen ervoor dat geluid en warmte minder gemakkelijk de woning binnendringen. En doordat ze de UV-stralen tegenhouden, zal uw interieur minder snel verkleuren. Zo bespaart u meteen op uw onderhoudskosten

 

Verduistering

Dankzij de sleuven in rolluiken kunt u het daglicht gedeeltelijk binnen laten, ofwel de kamer volledig verduisteren: ideaal voor een goede nachtrust!

 

Esthetiek

Rolluiken passen bij iedere stijl en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Trendy of liever authentiek?

 

Energiezuinigheid

Dankzij de luchtbuffer die ontstaat tussen het rolluik en het raam, houdt u in de winter de koude buiten en de warmte binnen. In de zomer geniet u van het omgekeerde effect. Resultaat? Een lichtere energierekening!

 

Weetje

Zijn uw ramen nog niet aan vervanging toe? Dan is een voorzetrolluik wellicht dé oplossing. Ook als u geen rolluiken heeft geplaatst bij de bouw van uw nieuwe woning: geen nood! Harol voorzetrolluiken kunnen makkelijk nadien gemonteerd worden, zonder grote kap- en breekwerken.

Wenst u meer informatie over onze rolluiken. Contacteer ons of vraag meteen een gratis offerte aan!

Folder

 

Download hier de folder:

1/3