Strokengordijn –
de slimme industriële oplossing

Bent u op zoek naar een betaalbare en slimme oplossing voor uw industriepand of magazijn? Een strokengordijn is ideaal om openingen mee af te sluiten wanneer er sprake is van intensief verkeer binnen uw pand, of wanneer u werkgebieden binnen uw pand wilt (her)inrichten. Industriële gordijnen zijn niet duur in de aanschaf, maar zorgen tegelijkertijd wel voor energiebesparing op lange termijn.

 

U hebt bij een strokengordijn immers een minimaal temperatuurverlies, omdat de gordijnstroken flexibel zijn en alleen daar openen waar het voertuig door de opening heen gaat. Bovendien zijn de stroken doorzichtig, zodat er overzicht gecreëerd wordt. U bespaart op verlichting en de veiligheid in uw pand wordt optimaal gewaarborgd. Voor een slimme, effectieve en duurzame oplossing voor uw industriepand helpen Poortservice Marcel en Hörmann u graag verder.

 

1/4

Een stroken gordijn van Hörmann

Hörmann biedt verscheidene innovatieve en betrouwbare oplossingen op het gebied van industriegordijnen, deuren, (garage)poorten voor woningen en industrie, sectionaalpoorten en andere industriedeuren. De strokengordijnen van Hörmann zijn gemaakt van PVC. Het materiaal zorgt ervoor dat temperatuurverlies op een efficiënte wijze tegengegaan kan worden en een PVC strokengordijn is dus ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld koelcellen en zelfs vriescellen. Ze zorgen er niet alleen voor dat de warmte binnen blijft; tevens zorgen ze voor een goede geluidsisolatie. Ze zijn bovendien niet geleidend, antibacterieel, water- en stofwerend, en brandvertragend.

 

Dat betekent dus dat een flappengordijn in elke situatie veilig kan worden toegepast. Ze zijn relatief gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen en zorgen er dus voor dat er op elke gewenste plek in het pand eenvoudig een scheidingswand of flexibele toegangsdeur gecreëerd kan worden, zonder dat voertuigen of mensen worden belemmerd of er iemand in gevaar wordt gebracht.

De diensten van Poortservice Marcel

Voor een optimaal resultaat en de beste prestaties van producten is het van belang om te kiezen voor een professionele installateur. Poortservice Marcel is officieel verdeler en installateur van de hoogwaardige producten van Hörmann. Wij verzekeren u dan ook van een vlekkeloze plaatsing en afwerking bovenop een keurige service voor, tijdens en na het proces van plaatsing. Wilt u meer weten over een van de producten van Hörmann, of bent u benieuwd naar de prijzen van industriële gordijnen? Neem contact met ons op of vraag uw gratis offerte aan

Andere industriepoorten

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Snellooppoorten

Snellooppoorten

Roldeuren en rolhekken

Roldeuren en rolhekken

Deuren voor collectieve garages

Deuren voor collectieve garages

Folder

Download hier de folder: