Snellooppoorten industrie

 

Een snellooppoort is een industriële (garage-) deur die zowel binnen als buiten bedrijfspanden en magazijnen kan worden toegepast. Een buitenpoort, maar ook een binnen poort dient zo kort mogelijk geopend te zijn, terwijl er tegelijkertijd geen onveilige situatie gecreëerd mag worden. Omdat een traditionele poort niet erg snel opent en sluit, ontstaat er energieverlies en moeten werknemers onnodig wachten tot poorten zijn geopend. De snellooppoort dankt zijn naam aan een zeer snelle open en sluit functie, waardoor een efficiënte doorstroom en procesefficiëntie kan worden gerealiseerd.

 

1/3

De voordelen van de snelloopdeur op een rij

De snelroldeur verleent werknemers en bedrijfsvoertuigen snel toegang, maar efficiëntie van de bedrijfsprocessen is niet het enige voordeel dat de snelrolpoort biedt. De snelle opening en sluiting van de snelrolpoort zorgt daarnaast ook voor een verbeterd, constant binnenklimaat, omdat een snellooppoort minder lang open staat dan een gewone garagepoort voor industrie. Op deze wijze gaat er minder energie en warmte verloren, profiteert u van lagere energiekosten en creëert u tegelijkertijd een milieuvriendelijke, efficiënte en duurzame oplossing voor uw bedrijfsprocessen, ook bij veel verkeer. Tot slot is de snellooppoort zeer gefabriceerd van stevige materialen, bijzonder onderhoudsvriendelijk, en is deze bestendig tegen inbraak en tegen alle weersomstandigheden.

Snelrolpoorten van Hörmann
 

Poortservice Marcel biedt installatie en afwerking van verschillende soorten snellooppoorten van het zeer kwalitatieve Duitse merk Hörmann. Met een snelrolpoort van Hörmann loopt u geen vertraging meer op doordat productiestromen niet effectief zijn ingericht. Hörmann biedt snelrolpoorten van aluminium of staal en u kunt tevens kiezen voor een snellooppoort met (gedeeltelijke) beglazing voor meer overzicht op de werkvloer. Hörmann biedt daarnaast ook andere oplossingen op het gebied van bedrijfstoegang, met onder meer poorten die verticaal openen en sluiten, maar ook horizontaal openende snellooppoorten, strokengordijnen, rolhekken en bijhorende automatiek en bediening.

Prijzen snelrolpoorten & Poortservice Marcel
 

Poortservice Marcel is verdeler en installateur van Hörmann producten. Betrouwbaarheid, veiligheid, kunde, een naadloze plaatsing en afwerking, en een optimale service zijn kernwaarden die bij Poortservice Marcel van zeer groot belang zijn. Wilt u meer weten over de prijzen van snellooppoorten, of over het proces van plaatsing? Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Andere industriepoorten

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Strokengordijnen

Strokengordijnen

Roldeuren en rolhekken

Roldeuren en rolhekken

Deuren voor collectieve garages

Deuren voor collectieve garages

Folder

Download hier de folder: