Industriële sectionale poorten
voor uw bedrijfshal

 

Bent u op zoek naar industriële sectionale poorten voor uw magazijn of uw bedrijfshal? Poortservice Marcel is officieel Hörmann-dealer en helpt u graag verder. Bij ons kunt u dan ook rekenen op industriepoorten van zeer hoge kwaliteit, een uitstekende dienstverlening en service voor, tijdens en na onze kundige installatie en afwerking.

Sectionale poorten industrie – verscheidene keuzemogelijkheden

Een industriële sectionaalpoort bestaat uit panelen die afzonderlijk van elkaar kunnen bewegen en worden opgerold in een koker, of via het plafond. Een industriële sectionaalpoort opent dus verticaal naar boven en behoudt de horizontale positie tot deze het plafond heeft bereikt. In tegenstelling tot de kantelpoort, houdt u daarom dus veel meer ruimte over in uw bedrijfshal of uw magazijn. Ook is de sectionale poort een stuk veiliger, omdat u niet bang hoeft te zijn dat de poort iemand aan de andere kant raakt en verwondt terwijl u de poort opent. De sectionaalpoort is dus een ideale keuze wanneer u een betrouwbare industriepoort zoekt.

1/3

Hörmann biedt u veel opties op het gebied van industriële sectionale poorten. De poorten zijn verkrijgbaar in staal, aluminium of een combinatie van beide materialen. Dit zorgt ervoor dat de sectionaalpoorten zeer stevig zijn en tegelijkertijd zorgen voor hoge prestaties op het gebied van isolatie; ook als u kiest voor een volledige of gedeeltelijke beglazing van uw sectionale poort. Verder zijn er zeer veel uitrustingsvarianten en u kunt ook de verscheidene elementen combineren. Voor de elektrische aandrijvingssystemen zijn bedieningscomfort en betrouwbaarheid twee kernelementen. Omdat ook de aandrijvingen, besturingen en alle andere elementen door Hörmann worden geproduceerd, zijn de onderdelen dan ook telkens optimaal op elkaar afgestemd.

Industriële sectionale poorten prijzen bij Poortservice Marcel

Naast industriële sectionale poorten biedt Poortservice Marcel u nog veel meer opties. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw bedrijfspand op een slimme manier scheidingen en poorten bij veel verkeer creëren met strokengordijnen. Daarnaast bieden we ook roldeuren, snelloop poorten en rolhekken.

 

Wilt u meer weten over de product specificaties of de prijzen van Industriële sectionale poorten? Vraag dan vrijblijvend en gratis onze online offerte aan, of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken via T: +32 11 68 48 29. Wilt u liever wat meer weten? U kunt ons bovendien ook van maandag tot zaterdag een bezoek brengen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Andere industriepoorten

Snellooppoorten

Snellooppoorten

Strokengordijnen

Strokengordijnen

Roldeuren en rolhekken

Roldeuren en rolhekken

Deuren voor collectieve garages

Deuren voor collectieve garages

Folder

Download hier de folder: