Rolhekken en rolpoorten industrie

 

Een rolpoort in uw magazijn of bedrijfshal

 

Ruimte is essentieel, zeker in magazijnen en industriële bedrijfspanden. Waar typische garagedeuren vouwen, kantelen en op nog een aantal andere fronten tekort schieten in hun efficiëntie op het gebied van inbouwruimte, biedt de garage rolpoort als buitenpoort een uitstekende bedrijfsoplossing.

 

De voordelen van industriële roldeuren

 

Een (industriële) roldeur wordt ook wel een rolhek genoemd en is veelal terug te zien in magazijnen, bedrijfspanden, maar ook in de woningbouw. Er zijn verschillende soorten rolpoorten die telkens op verschillende praktische behoeften inspelen. Bij een rolpoort is zeer weinig inbouwruimte nodig, omdat ze door hun eenvoudige constructie uit weinig componenten bestaan, en doordat het blad van de deur compact wordt opgerold boven de deuropening. Met een rolpoort houdt u daarom uw plafond vrij en creëert u een veilige, overzichtelijke situatie, doordat er bij opening geen sprake is van kanteling. Bovendien zijn is een rolpoort erg sterk en zeer bestendig tegen inbraak en alle weersomstandigheden.

1/4

 

Een roldeur van Hörmann

De roldeuren van Hörmann zijn geïsoleerde industriedeuren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energiebesparing, veiligheid en kwaliteit. Hörmann biedt complete bedrijfsoplossingen, die u volledig kunt afstemmen op basis van uw wensen en uw bedrijfsbehoeften. U kunt verschillende soorten roldeuren kiezen die zijn vervaardigd uit aluminium, staal en roestvrij staal en door het ZAK-systeem ontstaat een betere afdichting, ook bij hoge winddruk.

 

De vorm van de opening is daarbij niet van belang. Rolpoorten van Hörmann kunnen immers in verschillende situaties toegepast worden omdat ze op maat worden gemaakt; ze passen daarom altijd, ook bij afgeschuinde en rechthoekige openingen of bij rondbogen. Daarnaast zijn de roldeuren van Hörmann zeer vriendelijk in het onderhoud, omdat ze gemakkelijk te reinigen zijn, gemaakt zijn van corrosiebestendig materiaal en de aandrijving eenvoudig te verplaatsen is wanneer u de poort wenst te reinigen. Tot slot kunt u de rolpoorten openen vanuit uw bedrijfsvoertuig met een afstandsbediening.

Wat is de prijs van zo'n rolpoort?

Een optimaal eindresultaat wordt bewerkstelligd door de beste producten, de beste installatie en afwerking. Poortservice is gespecialiseerd in de installatie en afwerking van de kwalitatieve (industriële) Hörmann poorten. Daardoor kunt u profiteren van de beste kwaliteit op het gebied van producten, comfort, efficiëntie en duurzaamheid. Wilt u meer weten over de kosten van een elektrische rolpoort? Neem contact met ons op, of vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan.

Andere industriepoorten

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Snellooppoorten

Snellooppoorten

Strokengordijnen

Strokengordijnen

Deuren voor collectieve garages

Deuren voor collectieve garages

Folder

Download hier de folder: