Deuren

Binnendeuren

Binnendeuren

Universele deuren uit staal

Universele deuren uit staal

Garagezijdeuren

Garagezijdeuren

Deuren van Hörmann

Bent u toe aan een nieuwe binnendeur, voordeur of garagezijdeur? Voor deuren van hoge kwaliteit en een bijhorende optimale service, helpt Poortservice Marcel u graag verder. Poortservice Marcel is officieel Hörmann-dealer en specialist in de installatie en de afwerking van deuren. Deuren bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw woning en uiteraard ook uw wooncomfort. Het is dus belangrijk om goed na te denken over uw keuze. 

Deuren kopen voor binnen of uw garage

Verschillende binnendeuren hebben verschillende functies. Voor een kelderingang die u extra beveiligd wilt hebben, kiest u natuurlijk een andere binnendeur dan voor een kinderkamer of vochtige ruimte zoals de badkamer. Wilt u weten welke deur het beste bij u past? Onze folder “Deuren voor uw woning” is er speciaal voor bedoeld om u te inspireren, informeren en te begeleiden. 


Wilt u graag een deur in uw garage, zodat u snel uw spullen kunt pakken wanneer u ze nodig hebt, zonder de poort te hoeven openen? Kies dan voor een garagezijdeur. De garagezijdeuren hebben hetzelfde design als de garagepoorten die we aanbieden, zodat de deur een mooi geheel vormt met uw garage.

 

Een nieuwe voordeur 

Een nieuwe voordeur heeft een heel andere functie dan een binnendeur. Een voordeur dient natuurlijk extra isolerend, sterk en veilig te zijn. Hörmann deuren van staal en aluminium deuren zijn niet alleen geschikt voor uw woning. Ook bieden we deuren van hoge kwaliteit speciaal voor kantoorpanden, industriële panden, landbouwsector of openbare gebouwen, die uiteraard aan alle vereisten in de objectbouw voldoen. 

 

Het voordeel van de recycleerbare materialen staal en aluminium is dat ze sterk zijn, erg lang meegaan en gemakkelijk te onderhouden zijn. Dit maakt de materialen zo uitermate geschikt voor de constructie en dus ook voor voordeuren. De klassieke of romantische uitstraling van uw huis gaat zeker niet verloren door te kiezen voor onze stalen of aluminium voordeuren, omdat u onze Hörmann deuren in talloze designs en kleuren kunt krijgen. Staal is sterk en heeft een zeer sterke mechanische weerstand, zelfs wanneer het gebogen is. Met een stalen voordeur voldoet aan de brandnormen en maakt u het inbrekers een stuk lastiger. Voor een extra sterke en veilige deur, kiest u dus voor een nieuwe deur van staal. Wilt u liever een deur kopen met een optimale isolatiewaarde? Een aluminium voordeur zorgt voor lagere energiekosten en minder geluidsoverlast. 

Meer informatie en prijs deuren

Bij Poortservice Marcel staat klanttevredenheid voorop. Een snelle en accurate service vinden wij daarom zeker op zijn plaats. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over ons aanbod, prijzen van deuren, of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.