Automatische poorten

Bent u op zoek naar een nieuwe garagepoort? Of wilt u uw bestaande poort graag laten automatiseren? Poortservice Marcel in Nieuwerkerken is al jaren een specialist in garagepoorten, die bekend staat om z’n snelle en accurate service zowel voor, tijdens als na de verkoop. Wij kiezen bewust voor de poorten en automatiseringsoplossingen van Hörmann. De automatische poorten van Hörmann bieden u het allerhoogste niveau van gemak, comfort en veiligheid. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende prijsofferte op maat!

Automatische poorten

Automatische garagepoorten van Hörmann

Bij Poortservice Marcel bent u aan het juiste adres voor een complete automatische garagepoort van Hörmann. Particulieren vinden in het uitgebreide aanbod poorten zeker en vast een automatische sectionaalpoort, kantelpoort, zijdelingse sectionaalpoort of garagerolpoort die qua formaat, design en uitvoering helemaal naar hun smaak is. Voor bedrijven hebben we sectionaalpoorten, snellooppoorten, strokengordijnen, roldeuren en rolhekken van dit Duitse kwaliteitsmerk. Zelfs voor collectieve garages hebben we prachtige poorten in het assortiment!

 

Hörmann staat voor topkwaliteit: een stabiele constructie, innovatieve techniek, geteste veiligheid, een hoog bedieningscomfort en ontzettend veel keuzemogelijkheden. De automatische poorten zijn uiteraard top of the bill. Stelt u zich maar eens voor hoe heerlijk het is om na een vermoeiende autorit in de stromende regen alleen maar op een knop te moeten drukken om de garagepoort te openen en uw auto veilig binnen te parkeren. Snel, gemakkelijk én in alle comfort!

 

Heeft u nog geen automatische garagepoort en zou u dat wel graag willen? U kan door de vakmensen van Poortservice Marcel uw bestaande garagepoort ook laten automatiseren met een beproefde garagepoortaandrijving van Hörmann. In het uitgebreide aanbod aandrijvingen zit vast wel eentje die geschikt is voor uw poortuitvoering en –grootte.

Automatische poorten

Voordelen van de automatische poorten van Hörmann

Automatische garagedeuren geven uiteraard meer comfort. Eén druk op de exclusieve handzender en dankzij het soft start en soft stop systeem, opent en sluit de automatische garagepoort zachtjes, zonder horten en stoten. Dat is niet alleen fijn, maar komt ook de duurzaamheid ten goede.

 

Hörmann zorgt daarbij ook veel extra veiligheid. Als de garagepoort sluit, schakelt automatisch de optilbeveiliging in, waarmee de poort extra vergrendeld en beveiligd is tegen optillen. Inbrekers krijgen het hierdoor extra lastig. Bij Hörmann is deze optilbeveiliging een soort van mechanische vergrendeling, die ook bij stroomstoring functioneel is. U krijgt uw automatische garagedeur uiteraard ook bij stroomuitval wél open en dicht.

 

Daarnaast zijn de automatische garagepoorten van Hörmann ook voorzien van een uitschakelautomaat die zelf onvoorziene hindernissen detecteert. De SupraMatic P aandrijving is al standaard van een fotocel voorzien, die personen en voorwerpen al contactloos kan detecteren. Nog een innovatie van de SupraMatic aandrijving is de openingssnelheid. De garagepoort opent tot wel 50% sneller, wat zeker fijn is als uw garage aan een drukke weg is gelegen en u bij uw medeweggebruikers zo weinig mogelijk oponthoud wilt veroorzaken.

 

De Hörmann automatiseringssystemen maken gebruik van een veilige bidirectionele radiotechniek. U hoeft nooit meer bij weer en wind naar buiten om te verifiëren of uw poort gesloten is. Eén druk op uw afstandsbediening HS 5 BS en u ziet of de poort gesloten is. Dankzij de nieuwe en extreem veilige BiSecurcoderingsprocedure weet u zeker dat uw radiosignaal niet door malafide personen gekopieerd kan worden.

 

Neem voor meer informatie over de automatische poorten of automatiseringsoplossingen van Hörmann gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via de website!

Aluminium voordeuren Hörmann
Witte Aluminium voordeur