Aandrijvingen

Woningbouw Hörmann

Woningbouw Hörmann

Industrie Hörmann

Industrie Hörmann

Hekwerken

Hekwerken

De voordelen van een garagepoort aandrijving

 

Wilt u moeiteloos uw auto in uw garage parkeren zonder extra handelingen, en met een druk op de knop uw garagepoort kunnen openen en binnen rijden? Dan biedt een garagepoort aandrijving met een handige garagedeuropener het antwoord voor uw woning. Een elektrische aandrijving zorgt er dan ook voor dat u voortaan niet meer uw auto uit hoeft in de regen of hagel wanneer u uw garage wilt betreden. En afgezien van de voor de hand liggende voordelen op het gebied van gemak en comfort, verhoogt een motor aandrijving ook de beveiliging van uw woning zelf. Zo geeft u inbrekers minder kans en zal de deur niet sluiten wanneer obstakels gedetecteerd worden.

Motor garagepoort; de aandrijvingen van Hörmann

Een motor voor uw sectionale poort en elke andere garagepoort motor dient betrouwbaar te zijn en telkens de prestaties te leveren die u verwacht. Hörmann biedt voor elke situatie en wens een motor voor uw poort van uitstekende kwaliteit. De motor voor de poort is telkens volledig afgestemd op de garagepoorten die Hörmann produceert, en is gecertificeerd door onafhankelijke en erkende instituten volgens de Europese normering. De garagepoort met poort motor is telkens uitgerust met extra optilbeveiliging tegen inbraak, waarbij de garagepoorten meteen compleet vergrendeld worden wanneer u ze sluit. Veiligheid staat natuurlijk altijd voorop. Daarom is ook het radiosysteem met bijgeleverde handzender bijzonder goed beveiligd door de 128-bit codering. En het openen en sluiten zelf? Dat geschiedt uiteraard zonder horten, stoten of lawaai.

 

Aandrijving garagepoort; installatie door Poortservice Marcel

Bij producten van hoogwaardige kwaliteit, hoort uiteraard een passende professionele bevestiging, zodat u kunt profiteren van de beste resultaten en prestaties. Poortservice Marcel is officieel verdeler van Hörmann poorten en zet de puntjes op de i in het kader installatie en afwerking van garagepoort aandrijvingen. Dit geldt niet alleen niet voor een deskundige installatie van garagepoort aandrijvingen bij u thuis, maar ook voor aandrijvingen van industriële poorten of de aandrijving van hekwerken. Daarnaast bieden Hörmann en Poortservice Marcel u ook diverse oplossingen voor een nieuwe toegangspoort of zonwering.

 

Wilt u meer weten over Hörmann aandrijvingen of de diensten van Poortservice Marcel? Blader dan gerust door onze online folders, of neem contact met ons op wanneer u vragen hebt.