Aandrijvingen Woningbouw Hörmann

 

 

Automatisatie poorten

 

Wanneer u ’s avonds laat thuis komt van een vermoeiende dag op het werk of een lange autorit, wilt u bij thuiskomst zo snel mogelijk uw wagen in uw garage parkeren. Automatisatie poorten bieden in dit geval een optimale uitkomst. Uw wagen uit moeten op dagen met neerslag als regen of sneeuw om de garage te openen is echt geen pretje. Wanneer u voorzorgen getroffen hebt en beschikt over een poort motor, hebt u deze problemen echter niet. Met een handzender en één druk op de knop, opent en sluit uw garagepoort volledig automatisch en kunt u meteen uw garage inrijden. Een garagepoort motor geeft u dan ook net dat beetje extra comfort. Wilt u graag een nieuwe garagepoort met motor aandrijving? Laat u verder helpen door Poortservice Marcel en kies voor een breed scala aan kwalitatieve producten van Hörmann.

Meer voordelen met een motor poort

Meer comfort is echter niet het enige waar u van wordt voorzien met automatisatie poorten. Omdat Poortservice Marcel met de producten van Hörmann werkt, profiteert u daarnaast van nog een aantal aantrekkelijke voordelen. Hörmann is gecertificeerd door onafhankelijke instituten en biedt producten volgens de laatste Europese normen. Zo zijn de motor poorten van Hörmann erg veilig door de uitschakeling automatiek die ervoor zorgt dat een deur bijvoorbeeld niet abrupt stopt bij hindernis. Door fotocellen kunnen kinderen en voorwerpen contactloos worden herkend. De fotocellen kunnen bovendien op bijna onzichtbare wijze worden geïntegreerd in het systeem voor een elegante afwerking. Daarnaast staan de systemen van Hörmann bekend om hun betrouwbare prestaties door de zogeheten ‘soft start en stop’ functie. Deze functie zorgt ervoor dat er geen abrupte bewegingen worden gemaakt door uw poort, er minder geluidsoverlast ontstaat en uw elektrische aandrijving wordt ontzien.

Aandrijving garagedeur van Poortservice Marcel

Poortservice Marcel is uw specialist op het gebied van installatie en afwerking van toegangssystemen. Wij zijn officieel verdeler van het Duitse A-merk Hörmann, dat een ruim aanbod heeft aan beproefde garagepoort aandrijvingen voor praktisch elke poortuitvoering en grootte. Wij bieden standaard oplossingen en oplossingen op maat voor zowel de woningbouw en specifiek voor industriële doeleinden.

 

Wilt u meer informatie over Poortservice Marcel, of over de producten van Hörmann? Vraag vrijblijvend en gratis een offerte aan via de website, of bezoek ons van maandag tot vrijdag en ook zaterdag in onze winkel in Nieuwerkerken. Daarnaast kunt u ons tevens e-mailen naar info@poortservicemarcel.be of telefonisch bereiken via +32 11 68 48 29.

Andere aandrijvingen

Industrie Hörmann

Industrie Hörmann

Hekwerken

Hekwerken

Folder

 

Download hier de folder:

1/2