Aandrijvingen Hekwerk

 

 

Meer wooncomfort met een hekopener

 

Zoekt u naar een comfortabel toegangssysteem tot uw terrein en wilt u graag een hek op uw terrein? Voor meer gemak kiest u voor een hek met hekopener. Wanneer u uw hek of poort laat automatiseren creëert u een automatische toegangspoort tot uw terrein, die door middel van een aandrijving en zender opent en sluit. Wilt u graag een betrouwbare, veilige hekopener van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u aan het juiste adres bij Poortservice Marcel. Bij ons profiteert u van jarenlange kennis en vaardigheid op het gebied van poorten, hekken en andere toegangssystemen.

Een hek met automatische hekopener van Hörmann

Poortservice Marcel levert uitsluitend A-merk producten die volledig op elkaar zijn afgestemd, voor de beste prestaties en een optimale betrouwbaarheid in zowel woningen, bedrijfspanden en gebouwen voor industrieel gebruik. Daarom werken wij samen met de bekende Duitse fabrikant Hörmann. Hörmann produceert hekken die telkens een volledig daarop afgestemde elektrische hekopener toepassen. De hekken van Hörmann weten niet alleen uw terreintoegang te sieren; de automatisatie van hekken zorgt tegelijkertijd voor een veilig, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk systeem dat u en uw bezoekers op een voor u optimale wijze toegang verleent tot uw terrein. Hörmann biedt verschillende inrithekaandrijvingen die u met een zender van op afstand kunt besturen. Bij de RotaMatic en VersaMatic aandrijvingen kunt u in plaats van een normale energietoevoer kiezen voor een praktische accu en een zonnepaneel. Alle aandrijvingen van Hörmann beschikken over een ‘soft start en soft stop’ systeem, dat ervoor zorgt dat uw schuifhekopener op een stille wijze opent en sluit, zonder te haperen en zonder abrupt te worden afgeremd. Door de detectie van hindernissen wordt tot slot uw veiligheid te allen tijde gewaarborgd.

Een elektrische schuifpoort opener van Poortservice Marcel

Poortservice Marcel is gespecialiseerd in het installeren en afwerken van verschillende soorten toegangspoorten en (garage-) deuren met bijhorende mechaniek, aandrijvingen en accessoires van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden standaard oplossingen en oplossingen op maat voor de particulier, maar spelen daarnaast ook in op bedrijfsbehoeften en bieden onder meer strokengordijnen en andere speciale poorten voor industrieel gebruik. Voor de automatisering van uw hekwerk kunt u ons contacteren voor een vrijblijvende offerte.

 

Wilt u meer weten over Poortservice Marcel, of over de producten van Hörmann? Bezoek voor meer informatie onze winkel in Nieuwerkerken of vul onderstaand formulier in. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk de gewenste informatie.

Andere aandrijvingen

Woningbouw

Woningbouw

Industrie

Industrie

Uw gegevens zijn verzonden!

Automatisch hek plaatsen